Американці не підтримують імпічмент Трампа

Американці не підтримують імпічмент Трампа

Опитування
Укрінформ
Більшість американців не підтримує імпічмент президента США Дональда Трампа.

Про це свідчать результати опитування Quinnipiac University, передає "Новое Время".

37% опитаних заявили, що Трампа слід усунути з посади, однак 57% вважають, що президент не може бути підданий процедурі імпічменту.

Опитування проводилося з 19 по 23 вересня, в розпал скандалу, що вибухнув після розмови президента Трампа і президента України Володимира Зеленського. Соціологи опитали 1337 зареєстрованих виборців різної партійної приналежності.

Читайте також: Настав час імпічменту: демократи у Конгресі обурились розмовою Трампа із Зеленським

Як повідомляв Укрінформ, у середу адміністрація Дональд Трампа випустила текст розмови президентів України і США від 25 липня. З документа стало відомо, що глава Білого дому просив українського колегу провести розслідування проти Джо Байдена, який зараз є головним конкурентом Трампа на виборах 2020 року. Крім того, президент США домовився, що нове українське керівництво зв'яжеться з його особистим адвокатом Руді Джуліані та генпрокурором США Вільямом Барром, щоби провести це розслідування.

У вівторок демократи в Палаті представників США ініціювали процедуру імпічменту президента Трампа із закидами, що глава Білого дому намагався використати іноземний вплив для власної переваги на президентських перегонах у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-