Через невизначеність з Brexit сто британських компаній переїхали в Нідерланди

Через невизначеність з Brexit сто британських компаній переїхали в Нідерланди

Укрінформ
Через невизначеність із Brexit все більше британських компаній обирають Нідерланди, мова йде вже про переїзд 100, ще 325 не відкидають можливості такого кроку.

Про це повідомляє NOS.

“Нідерланди набувають все більшої популярності у британських компаній. Через невизначеність щодо Brexit 100 компаній вже перейшли до нашої країни. Близько 325 заявляють, що вони дуже зацікавлені”, - повідомляє NOS з посиланням на Нідерландське агентство з іноземних інвестицій (NFIA).

Компанії побоюються наслідків Brexit - чи матимуть вони після нього доступ до європейського ринку. Тож, левова частка компаній переїжджає в Амстердам, деякі в Роттердам.

Читайте також: Джонсон визнав високу ймовірність "жорсткого" Brexit

Йдеться про компанії пов'язані з інформаційними технологіями, фінансовими послугами, рекламою та навіть ЗМІ, які хочуть зберегти мовлення в ЄС, маючи відповідну ліцензію.

Варто зазначити, що більшість компаній не прощаються з британським ринком, вони переміщують частину своїх компаній, і таким чином залишаються активними на двох ринках.

Як повідомлялося, Велика Британія зобов’язана покинути ЄС до 31 жовтня цього року. При цьому Brexit без жодної угоди називається найбільш вірогідним сценарієм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-