Подрузі Джонсона відмовили у в’їзді до Штатів – ЗМІ

Подрузі Джонсона відмовили у в’їзді до Штатів – ЗМІ

Укрінформ
Дівчині прем’єр-міністра Британії Бориса Джонсона Керрі Саймондс, яка мала на кілька днів поїхати у відрядження до Сполучених Штатів, відмовили у в’їзді.

Про це повідомляє Mirror.

“Дівчині Бориса Джонсона Керрі Саймондс відмовили у візі для відвідання США”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 31-річна Саймондс працює консультантом компанії Oceana, екологічної групи з США, яка займається захистом світового океану.

На думку подруги Джонсона, відмова у в’їзді до США може бути пов’язана з її минулорічним п’ятиденним відрядженням до Сомаліленду. Ця неспокійна через політичні заворушення країна не має дипвідносин з США.

Там Саймондс зустрічалася із самопроголошеним президентом країни Мусою Біхі Абді, щоб обговорити проблеми жінок та забруднення моря.

Читайте також: Джонсон пропонує Євросоюзу змінити угоду щодо Brexit

Для того, щоб здійснити безвізову короткострокову поїздку до США, Саймондс, як громадянка Британії, мала пройти реєстрацію в електронній системі авторизації подорожей (ESTA). Однак, якщо вона робила це, система могла автоматично відмовити дівчині, враховуючи її історію поїздок.

Як зазначається, Саймондс, найімовірніше, доведеться особисто відвідати посольство США у Британії, щоб оформити офіційну візу для поїздки до Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-