Зниклого хлопчика, якого шукала вся Польща, знайшли мертвим

Зниклого хлопчика, якого шукала вся Польща, знайшли мертвим

Укрінформ
Пошуки 5-річного Давида, які тривали з 10 липня і стали наймасштабнішими в історії Польщі, завершилися в суботу - хлопчика знайшли мертвим.

Про це повідомила поліція Варшави у Twitter.

“Поліцейські, які брали участь у пошуках маленького Давида, знайшли тіло дитини на дорозі між містами Варшава і Гродзіск Мазовецький. Висловлюємо родині Давида ширі співчуття”, - йдеться в дописі.

У поліції повідомили, що вперше в історії до пошукової операції було залучено так багато правоохоронців (у тому числі кінологи з собаками), рятувальників, військовослужбовців і простих людей. Їм допомагала значна кількість техніки, зокрема, безпілотники та гелікоптери. За інформацією польських ЗМІ, у пошуках брали участь навіть ясновидці.

Загалом було ретельно перевірено понад 4 тис. гектарів території.

Читайте також: Наймасштабніші пошуки в Польщі: 5-річного хлопчика шукають уже п’ятий день

Як повідомляв Укрінформ, 5-річний Давид незадовго до зникнення перебував із батьком. Увечері 10 липня той учинив самогубство, кинувшись під потяг. Перед смертю чоловік відіслав смс-повідомлення дружині, написавши, що вона більше не побачить сина. Після цього чоловік уже не виходив на зв’язок. Місце перебування хлопчика відтоді залишалося невідомим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-