Трамп зустрінеться з лідерами Росії та Китаю на саміті G20

Трамп зустрінеться з лідерами Росії та Китаю на саміті G20

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп підтвердив, що зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним і головою КНР Сі Цзіньпіном на саміті G20.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Я хочу порозумітися з Росією і думаю, що так і буде. Я хочу порозумітися з Китаєм і думаю, що так і буде. Я буду зустрічатися з ними обома наступного тижня в Японії на G20", − заявив американський лідер.

Читайте також: Світ закриває очі на війну Росії проти України – Грегор Розумовський

Він також зазначив, що погіршення відносин між США і Росією посприяла "полювання на відьом", маючи на увазі розслідування втручання РФ в американські вибори.

"У нас будуть хороші відносини з Росією, і у нас будуть хороші відносини з Китаєм. Це дуже важливо", − підкреслив Трамп.

Читайте також: Нідерланди знову закликали Росію до співпраці у справі MH17

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що президенти Росії і США як мінімум зможуть переговорити на саміті Великої двадцятки в японській Осаці.

Нагадаємо: перша зустріч Путіна і Трампа відбулася на полях саміту G20 в Гамбурзі на початку липня 2017 року. Вона тривала понад дві годинb замість запланованих тридцяти хвилин. Друга зустріч президентів відбулась в Гельсінкі в липні 2018 року. Путін і Трамп спілкувалися тет-а-тет понад дві години, а пізніше взяли участь у переговорах у розширеному складі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-