Вибух у Ліоні: поліція оприлюднила фото підозрюваного

Вибух у Ліоні: поліція оприлюднила фото підозрюваного

Укрінформ
Правоохоронці Франції у зв'язку з вибухом у Ліоні розшукують темношкірого чоловіка віком 30-35 років.

Про це інформує Deutsche Welle.

“Поліція Франції розповсюдила фотографію чоловіка, підозрюваного у причетності до вибуху в п'ятницю, 24 травня, в пішохідній зоні в центрі Ліона. Як випливає з орієнтування, йдеться про "темношкірого чоловіка", в шортах-бермудах світлого кольору і темній сорочці з довгими рукавами. За версією поліції, пересуватися підозрюваний може на велосипеді", - зазначається в повідомленні.

Вказується, що підозрюваному може бути від 30 до 35 років. У момент нападу на ньому були сонцезахисні окуляри, нижню частину обличчя прикривала хустка. Підозрюваний потрапив в об'єктив камери відеоспостереження неподалік місця пригоди.

За попередньою версією, вибуховий пристрій містився в пакеті, який зловмисник залишив біля булочної на вулиці Віктора Гюго в самому центрі міста. Імовірно, пристрій було начинено саморізами і болтами.

Читайте також: У Ліоні стався вибух, постраждали восьмеро людей

За уточненою інформацією, в результаті вибуху, який прогримів у центрі Ліона близько 17.30 за місцевим часом, постраждали 13 осіб, включаючи восьмирічну дівчинку, 11 з них госпіталізовані.

Фото: twitter.com/PoliceNationale

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-