Британський уряд схвалив компромісну версію Brexit-угоди — ЗМІ

Британський уряд схвалив компромісну версію Brexit-угоди — ЗМІ

Укрінформ
Уряд Великої Британії погодився на план прем'єр-міністра Терези Мей щодо угоди про вихід країни з ЄС.
Про це повідомляє BBC.

“Уряд погодився з планом Терези Мей щодо її законопроекту про угоду про вихід з ЄС, включаючи з компромісами, які повинні забезпечити голоси депутатів (від опозиційної партії — ред.) Лейбор”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє BBC, в плані зокрема прописана пропозиція щодо тимчасових митних відносин з ЄС до наступних загальних виборів, заходи щодо захисту навколишнього середовища та прав працівників.

Зазначається, що законопроект буде поставлений на голосування на початку червня, і в разі його провалу прем'єр-міністр, ймовірно, буде змушена піти у відставку.

Читайте також: Мей запропонує парламенту "сміливі" варіанти поліпшення угоди по Brexit

Як повідомлялося, у березні Тереза Мей заявила, що подасть у відставку з поста прем'єр-міністра, якщо британський парламент схвалить угоду про Brexit. До цього вона вже тричі намагалася провести через парламент угоду про Brexit, однак безуспішно. Наступна спроба затвердити угоду запланована на початку червня.

Велика Британія повинна була вийти з Європейського Союзу 29 березня, але цей термін був перенесений на 12 квітня, а потім — на 31 жовтня, у зв'язку з тим, що Мей не вдається домовитися з парламентом про умови Brexit.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-