Мей запропонує парламенту

Мей запропонує парламенту "сміливі" варіанти поліпшення угоди по Brexit

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей запропонує британським депутатам «сміливі» варіанти поліпшення проекту угоди щодо виходу Британії з Європейського Союзу. 

Про це повідомляє Express.

«Коли законопроект про вихід буде представлено членам парламенту, він являтиме собою нову, сміливу пропозицію для членів парламенту в Палаті громад з поліпшеним пакетом заходів, який, я вважаю, може отримати нову підтримку», - заявила прем'єр.

Очікується, що серед нових пропозицій Мей буде додатковий захист трудящих, а також положення про майбутні митні угоди з ЄС і Північною Ірландією, в тому числі про використання технологій для уникнення необхідності прикордонного контролю з Республікою.

Читайте також: Мей не змогла домовитися з опозицією щодо Brexit-угоди

Як повідомлялося, наприкінці березня Мей заявила, що подасть у відставку з поста прем'єр-міністра, якщо британський парламент схвалить угоду про Brexit. До цього вона вже тричі намагалася провести через парламент угоду про Brexit, проте безуспішно. Наступна спроба затвердити угоду відбудеться на початку червня. Минулого тижня Мей не вдалося домовитися з лідером опозиційної Лейбористської парії Джеремі Корбіном щодо угоди про вихід країни з Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-