Потрібен єдиний проект для виведення військ РФ з Придністров'я - міністр оборони Молдови

Потрібен єдиний проект для виведення військ РФ з Придністров'я - міністр оборони Молдови

Укрінформ
Міністр оборони Молдови Еуджен Стурза вважає, що повне виведення російських військ із Придністров'я можливе лише за умови послідовної державної політики.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«На жаль, у нас зберігається традиційна гра: крок уперед, два кроки назад. Іншими словами, сьогодні одні політики виступають за виведення російських військ, а завтра, образно кажучи, змінюється влада, й інші вже політики стверджують, що хочуть дружити з Росією, виступаючи за збереження статус-кво російських військ у Придністров'ї. З цієї точки зору в нас має існувати єдиний державний проект, головна мета якого – повний і беззастережний вивід російських військ», - зазначив міністр.

Читайте також: Росія не зацікавлена у врегулюванні Придністровського конфлікту - посол

Глава оборонного відомства підкреслив, що тільки при послідовності політики влади, постійному тиску на Росію - як з боку Молдови, так і міжнародного співтовариства - можливий повний і беззастережний вивід російських військ із Молдови.

Нагадаємо, на території невизнаного Придністров'я розташована Оперативна група російських військ (близько 1400 військовослужбовців). На військових складах у селі Колбасна Рибницького району зберігається понад 20 тисяч тонн снарядів і боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-