“Російську” доповідь Мюллера оприлюднять у четвер - ЗМІ

“Російську” доповідь Мюллера оприлюднять у четвер - ЗМІ

Укрінформ
Генпрокурор США Вільям Барр у четвер оприлюднить доповідь спецпрокурора Роберта Мюллера щодо втручання Росії у президентські вибори у США 2016 року, проте лише відредаговану її частину.
Про це заявила речник Мін’юсту США Кері Купєц, повідомляє CNN.
“Відредагована доповідь розкриє більше деталей стосовно того, що було виявлено під час спецрозслідування тривалістю 22 місяці щодо можливих зв’язків команди Дональда Трампа й Росії, а також вірогідного перешкоджання правосуддю”, - йдеться у повідомленні.

CNN зазначає, що вся доповідь Мюллера займає майже 400 сторінок.

Читайте також: Соратник Трампа хоче використати “російську” доповідь Мюллера для захисту в суді

Як повідомляв Укрінформ, два тижні тому спецпрокурор США Роберт Мюллер завершив майже дворічне розслідування щодо втручання РФ у вибори в США. Він надіслав остаточну доповідь генеральному прокурору США Вільяму Барру, ставленику нинішнього президента. Після цього Барр надав Конгресу звіт на кількох сторінках за результатами доповіді, в якому йшлося, зокрема, про відсутність доказів змови кампанії Трампа з росіянами та втручання у процес встановлення правосуддя.

Демократи, які контролюють Палату представників США, виступили з вимогою оприлюднити до 2 квітня повну доповідь спецпрокурора США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-