Мадуро вслід за Гуайдо закликав венесуельців на демонстрації

Мадуро вслід за Гуайдо закликав венесуельців на демонстрації

Укрінформ
Лідер опозиції Венесуели Хуан Гуайдо і президент цієї країни Ніколас Мадуро звернулися до своїх прихильників із закликами вийти на вулиці.

Про це інформує DW.

“У Венесуелі пройшли численні демонстрації, учасники яких протестували проти відключень електрики і дій глави Венесуели Ніколаса Мадуро”, - йдеться в повідомленні.

Демонстранти наголошують, що вони протестують “проти несправедливості, відсутності безпеки та браку медикаментів і продовольства”.

Хуан Гуайдо, якого чимало країн визнали тимчасовим президентом Венесуели, звернувся до своїх прихильників із закликом до рішучих дій. "Перетворімо наше обурення на рух", - написав він у Twitter.

Читайте також: Гуайдо закликає венесуельців протестувати проти перебоїв з електрикою

Ніколас Мадуро своєю чергою також закликав жителів країни до демонстрацій. "Сьогодні весь народ виходить на вулиці, щоб захистити мир у нашій любій Венесуелі. Народ, який зберігає вірність і не здатний на зраду", - йдеться в зверненні Мадуро.

Тим часом Міжнародний комітет Червоного Хреста заявив, що за два тижні до Венесуели прибуде гуманітарна допомога, яка має забезпечити продовольством принаймні 65 тисяч осіб.

Як повідомлялося, вчора без електроенергії залишився 21 з 23 штатів Венесуели, у країні почалися проблеми з водопостачанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-