Гуайдо закликає венесуельців протестувати проти перебоїв з електрикою

Гуайдо закликає венесуельців протестувати проти перебоїв з електрикою

Укрінформ
Лідер венесуельської опозиції Хуан Гуайдо закликав людей виходити на вулиці кожного разу, коли в країні зникає електроенергія та водопостачання.

Про це повідомляє Anadolu.

“Ми маємо виходити на вулицю, щоб протестувати кожного разу, коли ми бачимо провал державної влади, щоб дати зрозуміти, хто є винуватцем цього. Ми повинні показати, що ми не боїмося”, -  заявив Гуайдо, виступаючи перед своїми послідовниками.

Як повідомлялося, сьогодні без електроенергії залишився 21 з 23 штатів, у Венесуелі почалися проблеми з водопостачанням.

Як відомо, наприкінці січня 2019 року голова Національної асамблеї Хуан Гуайдо оголосив себе тимчасовим виконувачем обов'язків президента. Це сталося після того, як Ніколас Мадуро вступив на посаду глави держави на другий термін у результаті президентських виборів, які бойкотувала опозиція та які не були визнані багатьма державами.

Читайте також: У Венесуелі частково відновили електропостачання після третього блекауту

Гуайдо визнали тимчасовим президентом Венесуели США, Канада, Австралія, більшість країн ЄС, Латинської Америки й Організації американських держав. На підтримку Мадуро виступають такі держави, як Росія, Китай і Туреччина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-