У Лондоні протестують тисячі прихильників Brexit

У Лондоні протестують тисячі прихильників Brexit

Укрінформ
Тисячі прихильників виходу Об’єднаного Королівства з Європейського Союзу влаштували протест біля парламенту в Лондоні через затримку з Brexit.

Про це повідомляє Reuters

"У п’ятницю – в день, коли Велика Британія першопочатково мусила покинути ЄС – в центрі Лондона біля парламенту влаштували акцію протесту тисячі прихильників Brexit. Вони протестують проти відтермінування виходу країни з Євросоюзу", - йдеться в повідомленні.

Учасники демонстрації розмахують британськими прапорами, співають та вигукують "Brexit зараз!". Рух транспорту навколо будівлі британського парламенту перекрито. Працівники парламенту отримали повідомлення із закликом не залишатися там без поважних причин та покинути будівлю. На площі, де проходить мітинг, розгорнуто значну кількість поліції.

Читайте також: Туск скликає позачерговий саміт ЄС на 10 квітня через Brexit

Особливе обурення мітингарів викликає те, що сьогодні, як відомо, Палата громад утретє відкинула угоду про вихід країни з ЄС, розроблену урядом Терези Мей.

Відтепер Лондон має повідомити Брюсселю про свої подальші кроки до 12 квітня, в іншому випадку Велика Британія залишить Європейський Союз без угоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-