Офіційний Каракас відреагував на заяви Трампа та Болсонаро

Офіційний Каракас відреагував на заяви Трампа та Болсонаро

Укрінформ
Керівництво Венесуели вважає, що заяви президентів США та Бразилії Дональда Трампа і Жаїра Болсонаро загрожують безпеці регіону. 

Про це написав у Twitter міністр закордонних справ Венесуели Хорхе Арреаса.

“Уряд Боліваріанської Республіки Венесуела рішуче засуджує небезпечні заяви президентів США і Бразилії. Така риторика йде врозріз із принципами Статуту ООН”, — написав Арреаса. 

Він також додав, що "особливе занепокоєння викликає сильний вплив агресивної риторики США на Бразилію і Трампа - на Болсонаро". 

Читайте також: Трамп: Ми ще не запроваджували реально жорстких санкцій проти Венесуели

"У цьому зв'язку уряд Венесуели висловив проетст, оскільки такі заяви загрожують миру і безпеки в регіоні”, — стверджує дипломат.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок президент США Дональд Трамп під час спільної прес-конференції з президентом Бразилії Жаїром Болсонаро заявив, що офіційний Вашингтон не обмежиться вже запровадженими обмеженнями проти режиму Ніколаса Мадуро в Венесуелі та розглядає варіанти щодо запровадження справді потужних санкцій.

"Ми ще навіть не вводили реально жорстких санкцій (проти Венесуели – ред.). Ми можемо запровадити жорсткі санкції. І всі варіанти відкриті для цього, тож ми можемо це зробити", - заявив Трамп, виступаючи перед журналістами в Рожевому саду. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-