Трамп знову сказав, що він думає стосовно

Трамп знову сказав, що він думає стосовно "російського" розслідування

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому висловив ряд різких та упереджених заяв відносно розслідування Мінюсту щодо можливої змови кампанії Трампа з росіянами, заявивши, що воно "вмирає", оскільки, за його версією, "не було ніякої змови".

Про це він заявив під час виступу на Конференції Республіканської партії в Нешнл-Харбор у передмісті Вашингтона, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Це – шахрайство", - заявив Трамп про "російське" розслідування, додавши, що досі вважає його "полюванням на відьом".

Він підкреслив, що воно "вмирає", оскільки "з Росією не було нічого, не було ніякої змови".

Читайте також: Адвокати Манафорта просять суд Вашингтона дати йому менше 10 років

У цьому зв'язку президент негативно висловився на адресу колишнього директора ФБР Джеймса Комі, який стояв на початку цього розслідування, а також нинішнього спецпрокурора США Роберта Мюллера, якого назвав "кращим другом Комі".

Крім того, президент Трамп розкритикував колишнього генпрокурора США Джеймса Сешнса, який був змушений відсторонитися від контролю над розслідуванням. Це сталося після скандалу, коли з'ясувалося про спробу Сешнса приховати його контакти з російським послом під час президентської кампанії. У цьому зв'язку Трамп назвав Сешнса "слабким і неефективним генпрокурором, який не зробив нічого, що мав зробити".

Читайте також: Трамп вимагає, аби Мюллер припинив "полювати на відьом"

Нинішній президент США також виступив з критикою відносно демократів, які цього року знову очолили Палату представників та ініціюють слухання в контексті розслідувань проти Трампа. Зокрема, глава Білого дому розкритикував нинішнього главу Комітету з питань розвідки, конгресмена-республіканця Адама Шиффа, який виступає з ініціативою розпочати розслідування фінансової діяльності Дональда Трампа.

При цьому, республіканський президент не скупився на висловлювання щодо своїх політичних опонентів, назвавши їх "хворими", "брудними" і "божевільними".

Читайте також: В.о. генпрокурора США обіцяє не заважати "російському" розслідуванню Мюллера

"Прямо зараз ми маємо в Конгресі людей, які ненавидять нашу країну. Ми можемо назвати ім'я кожного з них", - заявив Трамп, назвавши це "печальним" фактом.

Загалом, промова президента США на форумі Республіканської партії продовжувалася понад дві години, що стало рекордним часом виступу для нього самого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-