У Північній Македонії домовилися про єдиного кандидата на президентських виборах

У Північній Македонії домовилися про єдиного кандидата на президентських виборах

Укрінформ
У Північній Македонії Соціал-демократичний союз під керівництвом прем'єра Зорана Заєва та його партнер по коаліції з албанського блоку - Демократичний союз за інтеграцію під керівництвом Алі Ахметі, домовилися про єдиного кандидата на президентських виборах.

Про це поінформував лідер Демократичного союзу за інтеграцію Ахметі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми обговорювали кандидатури претендентів на президентський пост. У найближчі дні вирішимо, хто з них стане кандидатом на посаду глави держави. Остаточне рішення буде прийнято в п'ятницю, 1 березня», - сказав Ахметі.

При цьому він відмовився відповісти на питання, чи обговорювалися кандидатури глави МЗС Північної Македонії Ніколи Дімітрова та міністра внутрішніх справ Олівера Спасовськи.

Читайте також: Парламент Північної Македонії призупиняє роботу на час президентських виборів

Як повідомлялося, перший тур чергових президентських виборів пройде в Північній Македонії 21 квітня. Якщо жоден з кандидатів не набере більше 50% голосів виборців, другий тур виборів пройде 5 травня.

Чинний президент Георгі Іванов не має права брати участь у виборах, так як це другий його мандат на посту глави держави. Його президентські повноваження закінчуються 12 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-