В Іспанії розслідують напад на посольство КНДР в Мадриді

В Іспанії розслідують напад на посольство КНДР в Мадриді

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ Іспанії розслідує можливий напад на посольство Північної Кореї в Мадриді, яке знаходиться в житловому районі Аравака.

Про це повідомляє видання El Pais.

"Згідно з джерелами, близькими до розслідування, група нападників нібито вдерлася до посольства минулої п'ятниці, зв'язала і закрила роти співробітникам (диппредставництва КНДР - ред.) всередині і втекла з кількома комп'ютерами", - йдеться у повідомленні.

За інформацією видання El Confidencial, одна із заручників - кореянка - вибігла з криками з посольства близько п'ятої години вечора у п'ятницю, 22 лютого.

Занепокоєні сусіди звернулися до поліції, яка в свою чергу доставила жінку у поліцейський відділок і спробувала знайти перекладача. Жінка розповіла про групу людей, яка увірвалася до посольства.

Коли офіцери поліції спробували увійти до посольства, невідома людина відкрила двері, щоб сказати, що нічого не сталося. Через кілька хвилин два дорогих автомобілі виїхали з воріт посольства, залишивши співробітників зв'язаними всередині. У поліції припускають, що в машинах були зловмисники.

Читайте також: Трамп назвав “найбільший прогрес” у переговорах із КНДР

В результаті інциденту постраждали троє співробітників північнокорейського диппредставництва.

Джерела в поліції заявляють, що про даний інцидент не було повідомлено офіційно.

Міністерство внутрішніх справ Іспанії визнає, що інцидент мав місце, але деталей щодо того, що сталося, не розкриває, пояснюючи це тим, що йде розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-