Трамп особисто схвалив спецоперацію проти російської «фабрики тролів» - ЗМІ

Трамп особисто схвалив спецоперацію проти російської «фабрики тролів» - ЗМІ

Укрінформ
Перекриття доступу в інтернет російської «фабрики тролів» під час виборів до Конгресу США у 2018 році санкціонував особисто Дональд Трамп.

Про це повідомляє NBC News із посиланням на власні джерела.

«Президент Дональд Трамп особисто санкціонував військову кібероперацію, у ході якої було заблоковано доступ до інтернету російській «фабрики тролів» у перебігу проміжних виборів 2018 року», - йдеться в повідомленні.

За даними джерел NBC, Трамп підписав документ про операцію за кілька годин до голосування, у результаті «фабрика тролів» була відключена від інтернету ще кілька днів після цього.

Як зазначає видання, ця акція кіберкомандування США проти російського Федерального агентства новин, відомого як «фабрика тролів», є найагресивнішим із відомих засобів протидії адміністрації Трампа втручанню РФ в американські вибори.

Читайте також: Американські кіберсили заблокували "фабрику тролів" у Пітері – WP

Раніше видання The Washington Post повідомляло, що кіберкомандування США у взаємодії з Агентством національної безпеки провело успішну операцію під час проміжних виборів у США в листопаді 2018 року, що дозволило відключити від мережі російську «фабрику тролів» - Федеральне агентство новин, яке базується в Санкт-Петербурзі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-