Делегація КНДР поїхала у Ханой готувати саміт Кіма з Трампом - ЗМІ

Делегація КНДР поїхала у Ханой готувати саміт Кіма з Трампом - ЗМІ

Укрінформ
Делегація КНДР на чолі з помічником Кім Чен Ина - Кім Чан Соном - прибула до Пекіна, звідки вирушить до Ханоя для підготовки другого саміту лідерів Північної Кореї та США, запланованого на 27-28 лютого.

Про це повідомляє агентство Yonhap з посиланням на джерела.

"Делегація у складі 12 північнокорейських чиновників на чолі з Кім Чан Соном, відомим як де-факто начальник штабу північнокорейського лідера, прибула до столичного міжнародного аеропорту Пекіна близько 18:20 (за місцевим часом - ред.) літаком Air China із Пхеньяна", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, делегація, ймовірно, прямує до столиці В'єтнаму Ханоя, де 27-28 лютого має відбутися другий саміт за участю лідерів КНДР і США - Кім Чен Ина та Дональда Трампа.

Очікується, що північнокорейські чиновники прибудуть до Ханоя цими вихідними і проведуть переговори з американською стороною щодо матеріально-технічної підготовки до запланованого саміту.

Читайте також: Трамп пообіцяв, що КНДР стане "економічною ракетою"

Як повідомляв Укрінформ, перший історичний саміт за участю президента США Дональда Трампа й голови КНДР Кім Чен Ина відбувся 12 червня в Сінгапурі. За результатами переговорів глави держав дійшли принципової згоди щодо низки кроків, спрямованих на повну денуклеаризацію Корейського півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-