Трамп пообіцяв, що КНДР стане

Трамп пообіцяв, що КНДР стане "економічною ракетою"

Укрінформ
Напередодні зустрічі з керівником Північної Кореї глава Білого дому Дональд Трамп висловив упевненість, що в разі успішних переговорів з Вашингтоном КНДР відчує істотне економічне зростання.

Про це він заявив на офіційній сторінці в мережі Twitter.

"Північна Корея під керівництвом Кім Чен Ина стане великим економічним двигуном. Він (глава КНДР – ред.) може здивувати декого, але не мене, бо я знаю його і розумію, наскільки здатним він є. Північна Корея стане іншим видом ракети – ракетою економічною!"- наголосивТрамп.

Як повідомляв Укрінформ, глава Білого дому у п'ятницю також уточнив, що другий саміт на рівні глав держав США й Північної Кореї відбудеться в Ханої. Раніше, з його виступу в вівторок перед Конгресом, було відомо, що зустріч проходитиме у В'єтнамі 27-28 лютого, але при цьому не було названо конкретного місця майбутніх переговорів.

Читайте також: Трамп назвав місце другого саміту з Кім Чен Ином

Нагадаємо, перша історична зустріч Трампа й Кіма пройшла 12 червня в Сінгапурі. Тоді сторони дійшли принципової згоди по ряду кроків, спрямованих на повну денуклеаризацію Корейського півострова, підписавши при цьому спільну декларацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-