У Москві знайшли мертвим главу компанії-будівельника космодрому “Восточный”

У Москві знайшли мертвим главу компанії-будівельника космодрому “Восточный”

Укрінформ
Колишнього керівника компанії "Дальспецстрой", яка займалася будівництвом космодрому "Восточный", Дмитра Савіна ввечері 27 січня було знайдено мертвим у приватному будинку в Москві.

Про це повідомив «Інтерфакс » з посиланням на джерело.

"Тіло Савіна було виявлено його сином у будинку на Привільній вулиці на південному сході столиці. Поруч із загиблим була знайдена зареєстрована на нього рушниця", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, розглядаються різні версії загибелі чоловіка, в тому числі самогубство.

Російські ЗМІ уточнюють , що колишній глава «Дальспецстроя» помер від вогнепального поранення в голову у дворі свого будинку в Жулебіно.

Поруч з тілом загиблого знайшли карабін «Браунінг», зареєстрований на його ім'я.

Читайте також: На російському космодромі "Восточный" знайшли критичні дефекти

В управлінні СК по Москві повідомили, що проводять перевірку за фактом смерті чоловіка. Особу загиблого слідчі не розкрили.

«Дальспецстрой» був підрядником будівництва космодрому «Восточний», у зв'язку з чим було заведено кілька кримінальних справ. Савін очолював «Дальспецстрой» до березня 2015 року, після чого за станом здоров'я перейшов на посаду заступника голови підприємства. Через кілька місяців віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін зажадав звільнити Савіна з компанії через невиплату зарплат співробітникам. Також Рогозін вказував на те, що Савін влаштував у «Дальспецстрой» дружину, яка отримувала зарплату 800 тисяч рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-