Трамп закликав американців молитися за нову стіну на кордоні

Трамп закликав американців молитися за нову стіну на кордоні

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп у своєму прагненні втілити передвиборчу обіцянку щодо зведення стіни на кордоні з Мексикою вигадав новий віршований слоган та закликав своїх прихильників молитися за його ідею.

Про це він заявив у Twitter.

"Стіна звершиться – злочинність зменшиться! (Build a Wall & Crime Will Fall! – англ.) Це новий лейтмотив Республіканської партії на наступні два роки, поки стіна не буде завершена (зараз перебуває у стадії будівництва). Використовуйте його й моліться!" – наголосив нинішній глава Білого дому.

Він розмістив свій допис в той час, як у Сполучених Штатах вже більше місяця діє тимчасова зупинка роботи уряду (шатдаун) через відмову Конгресу виділяти $5,7 млрд на розбудову нової стіни на південному кордоні країни. При цьому Трамп називає нинішню ситуацію "гуманітарною кризою" та лякає американців тисячами бандитів і навіть поплічників ІДІЛ, які йдуть до США через Мексику.

Читайте також: ФБР попередило, що "шатдаун" шкодить національній безпеці

Водночас демократи в Конгресі звинувачують президента в штучному роздмухуванні кризи та заявляють, що таким чином він прагне лише виконати свою передвиборчу обіцянку коштами всіх американців.

Фото: Official White House Photo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-