ФБР попередило, що

ФБР попередило, що "шатдаун" шкодить національній безпеці

Укрінформ
Агенти Федерального бюро розслідувань США попередили адміністрацію Трампа й Конгрес, що частковий "шатдаун", який впродовж місяця перекрив фінансування, в тому числі для Бюро, суттєво шкодить національній безпеці країни.

Про це йдеться у доповіді Асоціації агентів ФБР, поширеній у вівторок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Як спеціальні агенти ФБР ми присвячуємо своє життя захисту нашої країни від злочинців і терористів, які загрожують нашій безпеці, економіці й нашому способу життя. Ми маємо честь служити й захищати громадськість. Проте триваючий "шатдаун" підриває нашу здатність виконувати ці обов'язки й фінансувати необхідні операції та розслідування", - наголошується в документі.

Припинення роботи американського уряду, яке розпочалося в ніч на 22 грудня 2018 року, унеможливило також фінансування діяльності ФБР. "З огляду на нашу суттєву роль щодо захисту національної безпеки, спецагенти ФБР працюють без оплати",- зазначається у документі.

Читайте також: У Сенаті США з'явився двопартійний законопроект, який може припинити "шатдаун"

Водночас ще 10 січня Національна рада Асоціації агентів ФБР, а також представники відділень Бюро по всій країні підписали звернення, що різні форми "шатдауну" підривають місію, покладену на ФБР.

Наразі триває п'ятий тиждень "шатдауну" в США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-