Трамп тимчасово заборонив перельоти членів Конгресу без дозволу Білого дому

Трамп тимчасово заборонив перельоти членів Конгресу без дозволу Білого дому

Укрінформ
Будь-який візит делегації Конгресу США в період урядового "шатдауну" має бути затверджений главою адміністрації Білого дому для забезпечення коштами перельотів та інших витрат.

Про це йдеться в меморандумі, поширеному в п'ятницю Адміністративно-бюджетним управлінням Білого дому, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"За жодних обставин під час урядового "шатдауну" будь-яка авіація, що перебуває в державній власності, орендується чи винаймається (урядом – ред.) не може забезпечувати (перельоти – ред.) будь-якої делегації Конгресу без письмового схвалення глави адміністрації Білого дому", - зазначається в меморандумі.

Читайте також: Трамп "лякає" новим караваном мігрантів та незахищеним кордоном

При цьому підкреслюється, що кошти на відрядження делегацій Конгресу США мають бути затверджені Білими домом у письмовому вигляді.

Меморандум адміністрації Трампа був оприлюднений після того, як Білий дім відмовився затвердити візит спікера Палати представників Ненсі Пелосі до трьох країн, у тому числі секретну поїздку до Афганістану. Перед цим Пелосі заблокувала можливість для президента Трампа виступити зі зверненням до Конгресу США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-