Мінфін США продовжив пільговий період

Мінфін США продовжив пільговий період "без санкцій" для компаній Дерипаски

Укрінформ
Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США затвердив нові ліцензії, які продовжують термін призупинення санкцій для трьох російських компаній, пов'язаних з Олегом Дерипаскою.

Про це йдеться в офіційному повідомленні, поширеному Мінфіном у середу ввечері, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні OFAC продовжив кінцевий термін дії генеральних ліцензій, пов'язаних з групою EN+, "ЄвроСибЕнерго" та об'єднаної компанії "Русал", шляхом затвердження трьох нових генеральних ліцензій",- зазначається в повідомленні.

У документах, зокрема, вказується, що термін для завершення всіх операцій з компаніями EN+ та "Русал" продовжується до 28 січня 2019 року. Раніше кінцевий термін завершувався 21 січня.

Нагадаємо, 19 грудня минулого року Міністерство фінансів США повідомило Конгресу про намір упродовж 30 днів взагалі зняти санкції з трьох російських компаній – Русал, En+ та "ЄвроСибЕнерго". Основною причиною вказувалося, що компанії виконали умови формального обмеження контролю з боку російського олігарха Дерипаски.

Натомість, демократи в Сенаті і Палаті представників виступили проти будь-якого спрощення санкцій США проти Росії загалом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-