Вибух у російських Шахтах: загинула жінка, невідома доля ще чотирьох осіб

Вибух у російських Шахтах: загинула жінка, невідома доля ще чотирьох осіб

Укрінформ
Рятувальники розпочали розбір завалів на верхніх поверхах багатоповерхового будинку в місті Шахти Ростовської області, що обрушився, за попередньоюверсією, через вибух газу.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

«Рятувальники закріплюють стропи на завалених структурах будівлі і спускають їх вниз за допомогою автокрана. Для розбору завалів на верхніх поверхах залучено 26 осіб, серед яких 17 альпіністів. За останніми даними, сім осіб врятовано, одна загинула (не дитина, як повідомлялося раніше, а доросла жінка). Невідомою залишається доля власниці квартири, в якій стався вибух газу, а також трьох мешканців квартири, розташованої поверхом нижче», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Росії знову стався вибух у житловому будинку, є загиблі

Як повідомлялося вранці в понеділок, в російському місті Шахти в дев'ятиповерховому житловому будинку рано вранці понеділка пролунав вибух, в результаті якого відбулося часткове руйнування восьмого і дев'ятого поверхів.

Як відомо, всього два тижні тому подібна трагедія сталася в російському Магнітогорську, де вранці 31 грудня 2018 року внаслідок вибуху сталося обрушення перекриттів в одному з під'їздів житлового будинку. Тоді загинуло 39 осіб, ще шестеро постраждали. Слідчий комітет РФ розглядає вибух побутового газу як пріоритетну версію того, що сталося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-