У Росії знову стався вибух у житловому будинку, є загиблі

У Росії знову стався вибух у житловому будинку, є загиблі

Укрінформ
У російському місті Шахти у дев'ятиповерховому житловому будинку рано вранці понеділка прогримів вибух, в результаті якого відбулося часткове руйнування восьмого і дев'ятого поверхів.

Про це повідомляється на сайті управління МНС по Ростовській області.

"14 січня о 06.18 (мск)... надійшло повідомлення про те, що в результаті вибуху побутового газу сталося часткове руйнування 8-го, 9-го поверхів 9-поверхового багатоквартирного будинку, розташованого за адресою: м Шахти, Хабарова, буд.16", - йдеться в повідомленні.

Як передає агентство Інтерфакс з посиланням на оперативний штаб на місці обвалення, в результаті вибуху загинула дитина. За останніми даними, семеро людей врятовано, ще двоє людей виявлені під завалами, їх витягають.

З будівлі було евакуйовано 140 людей. "Ще одна жінка - у важкому стані", - сказали в оперативному штабі МНС.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв повідомив, що епіцентр вибуху знаходився на 9-му поверсі. За його словами, всього у постраждалих від вибуху квартирах знаходилися 13 людей.

Читайте також: У Магнітогорську припинили пошуки жертв вибуху - 39 загиблих

"Щодо місцезнаходження цих людей, зареєстрованих у квартирах, інформація поки невідома", - сказав він.

Глава Слідчого комітету (СК) РФ Олександр Бастрикін доручив порушити кримінальну справу за фактом вибуху.

Як відомо, всього два тижні тому подібна трагедія сталася в російському Магнітогорську, де вранці 31 грудня 2018 року внаслідок вибуху сталося обвалення перекриттів в одному з під'їздів житлового будинку. Тоді загинуло 39 людей, ще шестеро постраждали. Слідчий комітет РФ розглядає вибух побутового газу як пріоритетну версію того, що сталося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-