Поліція Іспанії звільнила українок із сексуального рабства

Поліція Іспанії звільнила українок із сексуального рабства

Відео
Укрінформ
Національна поліція Іспанії звільнила п'ятьох дівчат із Росії та України, яких змушували займатися проституцією в одному з розважальних закладів Гранади.

Про це повідомляє La Vanguardia.

«Згідно із заявою поліції, агенти звільнили п'ятьох жінок походженням з України та Росії, яких змушували надавати сексуальні послуги у Гранаді», - йдеться у повідомленні.

Дівчатам пропонували роботу в Іспанії хостес або аніматором на дискотеках. Однак по приїзді до Іспанії, за даними поліції, лідер злочинного угруповання відвозив їх у клуб, де їх змушували надавати сексуальні послуги.

Читайте також: Україна плідно працює у напрямку запобігання торгівлі людьми - Денісова

Коли експлуататорам потрібні були нові дівчата, вони контактували з мережею вербувальників у країнах походження через соціальні мережі або програми передачі миттєвих повідомлень через інтернет.

Одна з потерпілих пояснила, що злочинці вибирали дуже молодих дівчат з матеріальними проблемами. Лідер угруповання також погрожував викинути дівчат на вулицю без засобів до існування у чужій країні. Дівчата мешкали у тому ж клубі, за проживання вони повинні були платити по п'ять євро щоденно.

Поліція затримала чотирьох осіб, трьох із них уже помістили під арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-