Трамп вважає, що ринки обвалив не він, а перемога демократів

Трамп вважає, що ринки обвалив не він, а перемога демократів

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що останні зниження на фондових ринках пов'язані не з діяльністю його кабінету, а з поверненням контролю демократів над Палатою представників після виборів у листопаді минулого року.

Про це він написав у серії твіттер-повідомлень у п'ятницю, повідомляє Укрінформ.

"Як я неодноразово наголошував, якщо демократи візьмуть контроль у Палаті представників чи в Сенаті, то станеться падіння на фінансових ринках. Ми (республіканці – ред.) перемогли в Сенаті, вони (демократи – ред.) – в Палаті представників", - констатував Трамп.

Президент також підкреслив, що демократи "бажають лише імпічменту", підкресливши однак, що він вважає себе "занадто успішним", щоб втратити вибори 2020 року.

Читайте також: Трамп заявив, що отримав "чудового листа" від Кім Чен Ина

"Як ви відправите в імпічмент президента, який виграв, очевидно, найбільш великі вибори всіх часів, не зробив нічого поганого (ніякої змови з Росією, це демократи були в змові), мав найуспішніші перші два роки президентства ніж будь-хто, і є найпопулярнішим в Республіканській партії за всю історію з рейтингом 93%?" – написав Трамп у наступному твітер-повідомленні.

Нинішній глава Білого дому, очевидно, згадав про соцопитування The Washington Post у серпні минулого року, яке визначило, що 93% республіканців підтримували на той момент діяльність Трампа. Водночас, авторитетна організація Gallup приблизно в той же період визначила його рейтинг на рівні 90%.

Останні дані опитування Gallup, від 17 грудня, свідчать, що нинішнього президента підтримують 89% республіканців та 39% виборців загалом. Для порівняння, екс-президент Джордж Буш – молодший мав 63% загальної підтримки в цей же період президентського терміну в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-