Трамп заявив, що чекає зустрічі з Кім Чен Ином

Трамп заявив, що чекає зустрічі з Кім Чен Ином

Укрінформ
Президент Сполучених Штатів Дональд Тармп заявив, що готовий продовжити діалог з лідером КНДР Кім Чен Ином та зустрітися з ним особисто в розвиток домовленостей, досягнутих під час саміту в Сінгапурі влітку минулого року.

Про це американський лідер повідомив у своєму Twitter.

"Кім Чен Ин стверджує, що Північна Корея не вироблятиме і не тестуватиме ядерну зброю й не передаватиме її іншим, а також що він готовий зустрітися з президентом Трампом у будь-який час",- написав глава Білого дому, маючи на увазі повідомлення у ЗМІ із заявою Кім Чен Ина.

У цьому зв'язку президент США висловив готовність зі свого боку провести переговори з північнокорейським лідером.

"Я також з нетерпінням чекаю зустрічі з головою Кімом, який так добре розуміє, що Північна Корея має великий економічний потенціал!"- зауважив нинішній президент США.

Раніше лідер КНДР Кім Чен Ин заявив про готовність знову зустрітися з Дональдом Трампом, щоб обговорити питання поліпшення відносин з США. Зокрема, Кім Чен Ин закликав Сполучені Штати вжити зустрічні заходи для денуклеаризації на Корейському півострові, про які він домовився з Трампом на саміті у Сінгапурі влітку 2018 року.

Читайте також: Кім Чен Ин закликав Трампа до співпраці

Як повідомляв Укрінформ, перший історичний саміт за участю президента США Дональда Трампа й голови КНДР Кім Чен Ина відбувся 12 червня в Сінгапурі. За результатами переговорів глави держав дійшли принципової згоди по ряду кроків, спрямованих на повну денуклеаризацію Корейського півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-