Хант назвав недоречним рішення суду ЄС про можливе скасування Brexit

Хант назвав недоречним рішення суду ЄС про можливе скасування Brexit

Укрінформ
Глава МЗС Британії Джеремі Хант попередив  законодавців про існування реальних ризиків у разі відхилення парламентом проекту угоди з ЄС щодо умов виходу Британії з блоку.

Про це повідомляє Reuters.

 «Міністр закордонних справ Великої  Британії Джеремі Хант у понеділок попередив британських законодавців, що існують реальні ризики, якщо вони проголосують проти угоди прем'єр-міністра Терези Мей з Європейським Союзом про вихід Британії з блоку», - говориться у повідомленні.

Після прибуття на зустріч міністрів закордонних справ ЄС у Брюсселі Хант зазначив, що Мей також не була задоволена всіма пунктами проекту угоди, у тому числі щодо ірландського кордону. "Але це відкриває шлях для більшості інших речей, за які люди голосували, і ми реально ризикуємо, якщо не скористаємося такою можливістю, поки вона у нас є", - підкреслив міністр.

Хант додав, що рішення Європейського Суду про те, що Велика Британія може скасувати своє рішення покинути блок, не проконсультувавшись з іншими державами-членами ЄС, є «недоречним», оскільки Велика Британія має намір покинути блок 29 березня.

Читайте також: Єврокомісія не переглядатиме Brexit-угоду

Як повідомлялося,  суд ЄС прийняв рішення, що уряд Великої Британії в односторонньому порядку може скасувати Brexit.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-