У Британії є докази, що Кремль причетний до щонайменше ще двох убивств - ЗМІ

У Британії є докази, що Кремль причетний до щонайменше ще двох убивств - ЗМІ

Укрінформ
Детективи, які розслідують отруєння Скрипаля, виявили нові докази, які свідчать про причетність Кремля до щонайменше ще двох імовірних убивств, зокрема бізнесмена Скота Янга, котрий, як вважалося, скоїв самогубство.

Про це пише The Times.

«Працівники відділу боротьби з тероризмом у Скотланд-Ярді, які розслідували отруєння подвійного агента MI6 Сергія Скрипаля та його дочки Юлії, отримали нову інформацію, яка свідчить про те, що й інші люди могли бути мішенями російських убивць», - йдеться у повідомленні.

За даними видання, поліція зібрала докази того, що агенти російської військової розвідки приїжджали та виїжджали з Британії у час, коли сталися інші підозрілі смерті у Сполученому Королівстві.

Читайте також: Британія посилить тиск на пов'язаних із Кремлем російських олігархів

Як повідомлялося, колишній офіцер ГРУ Сергій Скрипаль та його дочка Юлія у березні були знайдені непритомними в британському Солсбері і потрапили в лікарню з отруєнням невідомою речовиною, яку ідентифікували як "Новічок".

В Організації заборони хімічної зброї дійшли висновку, що влада Великої Британії правильно ідентифікувала речовину, якою було отруєно Скрипалів, і підтвердили російське походження "Новічка".

5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на Скрипалів. Британська розвідка з'ясувала, що підозрювані — "Олександр Петров" (справжнє ім'я Александр Мішкін) і "Руслан Боширов" (справжнє ім'я Анатолій Чепіга) — офіцери ГРУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-