Мюллер зацікавився виступом екс-радника Трампа в ефірі прокремлівського RT

Мюллер зацікавився виступом екс-радника Трампа в ефірі прокремлівського RT

Укрінформ
Спецпрокурор Роберт Мюллер, ймовірно, вивчає виступ Теда Маллока, який був радником Дональда Трампа під час його передвиборчої кампанії, в ефірі прокремлівського телеканалу RT.

Про це повідомляє видання The Guardian.

"Слідчі Мюллера звернулися до Теда Маллока, американського академіка, що живе в Лондоні, і який також тісно пов'язаний з Найджелом Фараджем, щоб він розповів про свої часті виступи в програмах RT, який американські спецслужби називають одним із основних інструментів пропаганди Росії", - йдеться у повідомленні.

Після обрання Трампа президентом США в листопаді 2016 року Маллок з'являвся в програмі RT щонайменше п'ять разів. Він відмовився дати коментар, незважаючи на неодноразові прохання видання.

Читайте також: Трамп скаржиться, що “російське” розслідування псує його рейтинги

Про допит Маллок розповів своєму приятелеві Джерому Корсі - публіцисту правого спрямування і любителю теорії змови, який також є одним з фігурантів розслідування. "Вони подумали, що він діє в координації з Росією, а RT - це Росія", - розповів Корсі в інтерв'ю виданню. Сам Маллок заперечує, що погоджує свою діяльність з Москвою.

Як відомо, спецпрокурор США Роберт Мюллер очолює розслідування Міністерства юстиції США щодо можливої змови президентської кампанії Дональда Трампа з російським урядом, а також щодо втручання РФ у президентські вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-