Трамп скаржиться, що “російське” розслідування псує його рейтинги

Трамп скаржиться, що “російське” розслідування псує його рейтинги

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп вважає, що рейтинги його підтримки є штучно заниженими через тривале "російське" розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера.

Про це він написав у четвер на офіційній сторінці в мережі Twitter.

"Без шахрайського "полювання на відьом" щодо Росії, а також враховуючи все, що ми зробили протягом останніх майже двох років (щодо податкових скорочень, суддів, військових, ветеранів тощо), рейтинг моєї підтримки становив би 75%, а не 50% як визначили в Rasmussen. Це називається утисканням президента!"- написав Трамп, посилаючись на останню доповідь організації Rasmussen Reports, яка зазвичай публікує сприятливі для адміністрації Трампа результати.

Водночас, за даними інших соціологічних досліджень, оприлюднених у грудні, рейтинг підтримки нинішнього президента США коливається від 41% до 43%. Водночас рівень засудження політики кабінету Трампа, за цими дослідженнями, сягає 50%-56%.

Читайте також: Генпрокурори США підозрюють Трампа у порушенні Конституції

Як повідомляв Укрінформ, нинішній президент США Дональд Трамп намагається публічно дискредитувати розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера, називаючи його роботу "полюванням на відьом", а команду прокурорів "бандою гнівливих демократів". Щоразу, коли в рамках розслідування висуваються нові звинувачення проти оточення Трампа, він закидає Мюллеру безрезультатні розтрати десятків мільйонів доларів.

Як відомо, спецпрокурор США Роберт Мюллер очолює розслідування Міністерства юстиції США щодо можливої змови президентської кампанії Дональда Трампа з російським урядом, а також щодо втручання РФ у президентські вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-