Шварценеггер закликав світ протистояти глобальному потеплінню

Шварценеггер закликав світ протистояти глобальному потеплінню

Укрінформ
Глобальне потепління на планеті - проблема сьогодення, а не майбутнього, тому і протистояти їй треба вже зараз.

На цьому під час 24-ї Конференції сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату (COP 24) у польському місті Катовіце наголосив колишній губернатор Каліфорнії, відомий голлівудський кіноактор Арнольд Шварценеггер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Кліматичні зміни є проблемою сьогодення, а не майбутнього, і увесь світ повинен почати діяти вже зараз",- заявив Шварценеггер.

Він поінформував, що у Каліфорнії локальний парламент прийняв рішення, що до 2050 року 100% електроенергії у штаті походитиме з відновлювальних джерел енергії.

За його словами, одним із основних аргументів, які переконували людей підтримати це рішення, це негативний вплив глобального потепління на здоров’я.

"Люди не особливо переймалися розповідями про зміни клімату, глобальне потепління. Але на них справила враження інформація про вплив забруднення на здоров’я їхніх дітей",- констатував відомий американський актор.

Читайте також: Більшість країн не виконує Паризьку кліматичну угоду – генсек ООН

Він зазначив: якщо можна було б втілити мрії в життя, то він як його колишній сценічний герой Термінатор повернувся в минуле, аби запобігти початку видобутку вугілля, нафти й газу, які він назвав “найбільшим злом в історії Землі”.

Фото: AP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-