Пошта Канади відмовилася від прийому іноземних посилок

Пошта Канади відмовилася від прийому іноземних посилок

Укрінформ
Найбільша служба доставки - державна корпорація “Пошта Канади” - звернулася до поштових служб інших країн із проханням тимчасово припинити відправку посилок до країни.

Про це The Canadian Press заявив речник “Пошти Канади” Джон Гамільтон.

За його словами, це прохання зумовлене величезними затримками із доставкою пересилань адресатам у Канаді через тривалий страйк поштарів.

“Затримки стосуються й міжнародних листів і посилок, що доставляються до країни. Унаслідок цього, ми були змушені зробити запит, аби міжнародні поштові служби, у тому числі Пошта США, утрималися від доставки посилок, поки нам не вдасться впоратися із відставанням”, - сказав Гамільтон.

Читайте також: "Поштовий страйк" поширився на столиці трьох провінцій Канади

Він зауважив, що запит був надісланий усім 190 державам, які входять до Всесвітнього поштового союзу - агентства ООН, яке координує співпрацю між національними поштовими службами.

The Canadian Press додає, що в середньому до Канади щодня прибуває близько мільйона посилок, а наступні три тижні є найбільш завантаженими у році через різдвяні розпродажі.

Читайте також: У столиці Канади поштарі продовжують свій страйк

Нагадаємо: члени Спілки поштових працівників Канади страйкують з кінця жовтня, вимагаючи покращення умов праці. Аби не зупиняти всю поштову роботу, вони погодилися проводити ротаційні страйки по черзі у різних регіонах, однак це все одно призвело до того, що близько 600 вантажівок із поштою залишаються нерозвантаженими по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-