"Поштовий страйк" поширився на столиці трьох провінцій Канади

Укрінформ
Масштабний страйк працівників поштової галузі Канади, що триває уже третій тиждень, сьогодні охопив столиці провінцій Онтаріо, Квебек та Нью-Брансвік.

Як повідомляється на офіційному сайті Спілки поштових працівників Канади, у середу її члени не вийшли на роботу у Торонто, Квебек-сіті, Фредеріктоні та ще двох десятках міст.

Поштарі вимагають від свого роботодавця - державної корпорації “Пошта Канади” - покращення умов праці.

Аби не зупиняти роботу галузі, поштарі погодилися проводити ротаційні страйки почергово у різних регіонах. Хоча страйки у більшості міст тривали рівно добу, подекуди вони затягувалися. Однак, у "Пошті Канади" попередили, що зупинка сортирувальних станцій у Торонто матиме серйозні наслідки для всієї країни, оскільки сюди прибуває більшість міжнародних пересилань.

У Спілці також оголосили, що її члени відмовлятимуться працювати понаднормово, аби примусити роботодавця збільшити штат.

Читайте також: У столиці Канади поштарі продовжують свій страйк

Перемовини між керівництвом спілки та “Пошти Канади” тривають, але поки що не привели до компромісу, хоч уряд призначив спеціального переговорника, який має знайти вихід із ситуації.

“Пошта Канади” - найбільша служба доставки у країні. Торік у розпал зимових свят вона доставляла мільйон посилок щодня.

Варто зазначити, що поштарі Торонто вже виходили на страйк два тижні тому. Чергу з необроблених посилок, що тоді утворилася, не вдалося повністю розібрати і досі.

Фото: Пошта Канади

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-