У столиці Канади поштарі продовжують свій страйк

У столиці Канади поштарі продовжують свій страйк

Укрінформ
Спілка поштових працівників Канади продовжує серію страйків, що триває уже другий тиждень.

Як повідомляється на офіційному сайті Спілки поштарів Канади, у середу її члени не вийшли на роботу в Оттаві, столиці провінції Острів Принца Едварда місті Шарлоттаун та ще десятку міст по всій країні.

Поштарі вимагають від свого роботодавця - державної корпорації “Пошта Канади” - покращення умов праці. Аби примусити роботодавця пристати на свої вимоги, близько 50 тис. членів спілки ще наприкінці літа більшістю голосів підтримали проведення страйку.

Читайте також: Поштові працівники Торонто оголосили страйк

Аби не зупиняти всю поштову роботу, поштарі погодилися проводити ротаційні страйки по черзі у різних регіонах. Через це вже другий тиждень по всій країні відчуваються складнощі із доставкою пошти. Хоча страйки у більшості міст тривали рівно добу, подекуди вони затягувалися.

Перемовини між керівництвом спілки та “Пошти Канади” тривають, але поки що не призвели до компромісу, незважаючи на те, що уряд призначив спеціального переговорника, який має знайти вихід із ситуації.

Зазначимо, що “Пошта Канади” - найбільша служба доставки у країні. Минулого року в розпал зимових свят вона доставляла мільйон посилок щодня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-