Помічницю Болтона звільнили після конфлікту з Меланією Трамп

Помічницю Болтона звільнили після конфлікту з Меланією Трамп

Укрінформ
Помічницю радника президента США з нацбезпеки Джона Болтона Міру Рікардел звільнили після конфлікту з першою леді Меланією Трамп.

Про це повідомляє телеканал CNN.

"Білий дім ... підтвердив, що заступник радника з питань національної безпеки Міра Рікардел залишає свою посаду після того, як офіс першої леді Меланії Трамп опублікував безпрецедентну публічну заяву із закликом відсторонити її (Рікардел - ред.)", - йдеться у повідомленні.

За словами речниці Білого дому Сари Сандерс, президент США подякував екс-помічниці Болтона за службу американському народу. Вона додала, що Рікардел перейде на нову посаду, на яку - поки невідомо.

Як повідомлялося, у середу, 14 листопада, Меланія Трамп вимагала звільнити помічницю радника президента США з нацбезпеки Джона Болтона - Міру Рікардел.

Причиною конфлікту стали суперечки співробітників Трампа з Рікардел під час поїздки першої леді в Африку, в тому числі за місця в літаку, відзначає видання.

Співробітники Меланії Трамп також заявили президенту США, що Рікардел стояла за низкою негативних публікацій про його дружину.

Читайте також: Мін’юст Трампа оскаржує позов CNN проти Білого дому

За словами прес-секретаря першої леді, Рікардел "більше не заслуговує честі служити в Білому домі".

Крім того, наголошується, що у Рікардел часто бували конфлікти з міністром оборони Джимом Меттісом і співробітниками Пентагону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-