Конгрес США цьогоріч не встигне ухвалити нові санкції проти РФ - Bloomberg

Конгрес США цьогоріч не встигне ухвалити нові санкції проти РФ - Bloomberg

Укрінформ
Малоймовірно, що Конгрес США ухвалить нові санкції проти Росії до кінця цього року.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на ключових американських сенаторів.

"Очікується, що Конгрес не ухвалить нове законодавство про санкції проти Росії до кінця року, адже законодавці більше сфокусовані на заходах щодо державних витрат, призначенні суддів та сільськогосподарському законі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Bloomberg, влітку після зустрічі президентів США Дональда Трампа й Росії Володимира Путіна у Гельсінкі група сенаторів з обох партій зібрала нові пропозиції щодо санкцій проти РФ.

Однак від дня голосування на проміжних виборах у Конгрес США до початку нової каденції законодавчого органу, яка розпочнеться у січні, залишається дуже мало часу. 

За словами сенатора з Техасу й члена Республіканської партії Джона Корніна, нині залишається дуже мало часу для ухвалення будь-якого законодавства.

Читайте також: Лондон хоче прискорити запровадження санкцій ЄС до порушників використання хімзброї

Сенатор Боб Менендез, демократ із Нью-Джерсі, який був залучений до переговорів щодо санкцій, також впевнений, що цього року в Конгресі просто не вистачить часу, аби ухвалити нові обмежувальні заходи проти РФ.  

Американське видання припускає, що через дуже стислий графік американського Конгресу у Москви з'явилася нетривала відстрочка від додаткових санкцій після проміжних виборів до найвищого законодавчого органу США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-