Олігарх Риболовлєв втік до Росії після арешту в Монако

Олігарх Риболовлєв втік до Росії після арешту в Монако

Укрінформ
Російський мільярдер Дмитро Риболовлєв, якому в Монако пред'явили звинувачення в корупції і торгівлі впливом, після звільнення з поліції відлетів до Москви.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

"Йому не заборонено залишати Монако і він не обмежений у переміщеннях", - сказав представник Риболовлєва, наголосивши, що той був звільнений не під заставу чи підписку про невиїзд, а під умову судового контролю.

Він також не став коментувати, чи надовго бізнесмен приїхав до Москви і чи має намір повертатися назад до Монако.

Читайте також: Екс-міністру Монако висунули обвинувачення у справі російського олігарха

Як повідомлялося, 6 листопада ЗМІ повідомили про затримання російського олігарха Риболовлєва у Монако. Його підозрюють в корупції та фінансових махінаціях, в тому числі, пов'язаних з вкладенням коштів в "Монако" в обхід системи fair play. Видання nrc.nl з посиланням на дані платформи Football Leaks повідомляло, що глава голландської компанії AIM Бернард де Роос уклав угоду з Риболовлєвим, яка допомагала вкладати кошти в футбольний клуб в обхід правил фінансового fair play. Контракт був укладений у 2014 році. Де Роос обіцяв принести "Монако" 1,4 мільярда євро протягом 10 років, тобто десятикратне збільшення доходу. Засоби при цьому повинні були бути повернуті компанії.

Дмитро Риболовлєв фігурує у рейтингах Forbes як 242 найбагатша людина у світі з оцінкою 6,8 мільярда доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-