Вибори до Конгресу не пом’якшать позиції США стосовно Росії — Гербст

Вибори до Конгресу не пом’якшать позиції США стосовно Росії — Гербст

Укрінформ
Результати проміжних виборів до Конгресу США не матимуть серйозного впливу на нинішню жорстку політику Вашингтона щодо Кремля.

Таку думку висловив у Оттаві колишній посол США в Україні Джон Гербст, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Проміжні вибори принесли певні зміни, однак у питаннях зовнішньої політики збережеться статус кво. Це означає, що ми й далі чутимемо своєрідні заяви президента стосовно необхідності ладнання з путінською Росією, при цьому США дотримуватимуться дедалі жорсткішої політики, якщо провокації Кремля триватимуть", - сказав Гербст.

Він нагадав, що ставлення США до Росії протягом останніх кількох років ставало лише жорсткішим. "Незважаючи на цікаві висловлювання чинного президента США, американська політика протягом останніх трьох років, тобто періоду пізньої адміністрації Обами і перших півтора року адміністрації Трампа, стала жорсткішою у відповідь на агресію Кремля", - наголосив Гербст.

Читайте також: Трамп заявив, що не планує зустріч із Путіним у Парижі

Як повідомлялося, за результатами проміжних виборів до Конгресу США, Демократична партія вперше за вісім років отримає більшість у Палаті представників, натомість республіканці утримають контроль над Сенатом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-