Російський пропагандист Кісєльов запропонував

Російський пропагандист Кісєльов запропонував "звузити" свободу слова

Укрінформ
Генеральний директор пропагандистського інформагентства "Россия сегодня", телеведучий Дмитро Кісєльов закликав членів Російської академії освіти (РАО) "визначити межі неможливого і межі допустимого у свободі слова", "звузивши" її.

Про це повідомляє "Коммерсантъ".

Виступаючи в четвер на загальних зборах РАО, Кісєльов нагадав, що вже говорив про необхідність "звузити свободу слова в Росії" у програмі "Вести недели" на пропагандистському телеканалі "Россия-1" 21 жовтня. Приводом для цієї заяви Кісєльова стала новина про заклики не видавати прокатне посвідчення трагікомедії "Праздник". Фільм Олексія Красовського розповідає про привілейовану сім'ю, котра займає у блокадному Ленінграді "особливе становище", яка з гостями збирається зустрічати Новий рік. Кісєльов порівняв фільм з "геббельсівською пропагандою" і запропонував обмежити свободу самовираження.

Читайте також: Геращенко обурена, що під санкції потрапила лише "парочка пропагандистів Кремля"

Після цього Кісєльов заявив, що свобода слова має бути обмежена "не адміністративним методом, а в результаті громадської, наукової дискусії" і створення "нової світської етики".

Російський пропагандист зробив свою заяву під час виступу на виборах президента Російської академії освіти, які проходять сьогодні, де він підтримав одного з кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-