Трамп запевнив, що не пустить

Трамп запевнив, що не пустить "караван мігрантів" до США

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп порівняв ситуацію з "караваном мігрантів", який прямує до США, з "суцільним безладом" у Європі й твердо пообіцяв не пускати нелегалів на територію Штатів.

Про це він заявив у середу в серії повідомлень на офіційній сторінці в мережі Twitter.

"Для тих, хто прагне й виступає за нелегальну імміграцію, просто погляньте, що сталося з Європою за останні п'ять років. Суцільний безлад!" – написав глава Білого дому.

Очевидно, він адресував цю заяву Демократичній партії в Конгресі, оскільки раніше неодноразово критикував демократів за небажання пристати на його пропозиції посилити обмеження для в'їзду будь-яких мігрантів до США, а також скоротити програми соціальної допомоги.

Крім того, в минулому Трамп також звертав увагу на ситуацію з біженцями в Європі, що стало причиною критики на його адресу у відповідь та навіть перенесення візитів Трампа, наприклад, до Великої Британії минулого року.

Читайте також: Журналісти нарахували вже шість тисяч у "каравані мігрантів", що йде до США

Водночас, американський президент пообіцяв зупинити потоки нелегальних мігрантів і не пустити їх у країну.

"Ми – велика суверенна нація. Ми маємо міцні кордони й ніколи не допустимо, щоб люди в'їжджали в нашу країну незаконно!" - заявив Трамп.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня ЗМІ повідомили про так званий марш мігрантів, який прямував з країн Центральної Америки до південного кордону США. За кілька днів його численність зросла з близько 300 людей до п'яти-шести тисяч. Люди, які перетнули кордон Мексики, заявили про нестерпні умови життя у себе на батьківщині, й наголосили, що краще загинути, ніж повернутися назад до своїх країн. Місцеві уряди докладають зусиль, щоб повернути людей назад, однак ЗМІ повідомляють про появу нових маршів мігрантів, які прямують до кордону Сполучених Штатів.

Фото: Twitter @MiaSmith98

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-