У Канаді перенесли вибори через проблеми з інтернетом

У Канаді перенесли вибори через проблеми з інтернетом

Укрінформ
Близько десятка населених пунктів у канадській провінції Онтаріо були вимушені подовжити на добу місцеві вибори через проблеми із інтернетом.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, щонайменше 5 населених пунктів поблизу Оттави із сукупним населенням близько 50 тис осіб оголосили надзвичайний стан та подовжили голосування. На такий крок пішли і ряд містечок з інших регіонів провінції.

У компанії "Dominion Voting", яка забезпечує в цьому регіоні технічну сторону телефонного та інтернет голосування, заявили, що помітили проблеми із доступом до інтернету, які завадили нормальній роботі послуги, усього за дві години до закриття виборчих дільниць.

При цьому у компанії запевнили, що цілісність виборчої системи та безпека голосування не були порушені. "Хочемо запевнити виборців у Онтаріо, що ми працюватимемо над тим, аби ця проблема не повторилася у майбутньому. Важливо відзначити, що цілісності системи ніколи нічого не загрожувало й вона залишається надійною", - йдеться у заяві компанії.

Читайте також: У Торонто пройде канадсько-український інвестиційний форум

Як повідомлялося, у понеділок у канадській провінції Онтаріо проходили муніципальні вибори, які переважно минули без надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-