Санкції проти компаній Дерипаски відклали до 12 грудня - Мінфін США

Санкції проти компаній Дерипаски відклали до 12 грудня - Мінфін США

Укрінформ
Офіс контролю за іноземними активами Мінфіну США (OFAC) переніс до 12 грудня термін припинення контрактів з групою російських компанії GAZ Group, контрольованих бізнесменом Олегом Дерипаскою.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Міністерства фінансів США, поширеному в п'ятницю, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні OFAC продовжив термін дії деяких генеральних ліцензій, пов'язаних з групою GAZ Group, та видав дві нових ліцензії: Генеральну ліцензію № 13F - Дозвіл на здійснення окремих операцій, необхідних для звільнення чи передачі боргу, власного капіталу чи інших вкладів у певних осіб, які заблоковані; а також Генеральну ліцензію № 15А - Дозвіл на деякі види діяльності, необхідні для обслуговування або завершення операцій чи існуючих контрактів з GAZ Group", - зазначили в американському відомстві.

При цьому в документах також фігурують компанії EN+ Group PLC, RUSAL PLC, Irkutskenergo, автомобільний завод "Газ", компанія Rusal Capital. 

Читайте також: США відклали введення санкцій проти компаній Дерипаски

Санкції, запроваджені проти компаній Дерипаски у квітні цього року, з початку давали термін американським інвесторам і бізнесменам до 7 травня для того, щоб закрити всі справи із зазначеними у списку юридичними особами. При цьому встановлювались додаткові дати для остаточного припинення контрактів з компаніями. Після цього граничні терміни були продовжені для американського бізнесу у зв'язку зі змінами у активах компаній і відмовою Олега Дерипаски (який є основним фігурантом у списку санкцій) від контрольних пакетів акцій у цих компаніях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-