У Туреччині знайшли докази загибелі саудівського журналіста — ЗМІ

У Туреччині знайшли докази загибелі саудівського журналіста — ЗМІ

Укрінформ
Турецькі слідчі, які працювали у консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі, знайшли докази загибелі журналіста Джамаля Хашоггі.

Про це повідомляє Haberler.

«Згідно з першими даними, отриманими співробітниками служби безпеки, що розслідують зникнення саудівського журналіста Джамаля Хашоггі, є ознаки того, що він загинув», - поінформувало видання без надання подробиць.

Як відомо, вночі турецькі правоохоронці провели 9-годинний обшук консульства Саудівської Аравії у зв'язку з підозрою у вбивстві опозиційного журналіста Джамаля Хашоггі.

Читайте також: Берлін чекає пояснень від Саудівської Аравії у справі зниклого журналіста

Правоохоронці не виключають, що в ході слідства буде також проведено обшук резиденції консула Саудівської Аравії та проведено допити осіб, які можуть бути причетні до подій 2 жовтня, коли опозиційний нинішній владі саудівський журналіст Джамаль Хашоггі зайшов у будівлю консульства та зник.

Сьогодні Держсекретар США Майк Помпео прибув до Саудівської Аравії для переговорів із королем Салманом з приводу зникнення та ймовірного вбивства саудівського журналіста. Очікується, що завтра Помпео відвідає Туреччину, де йому буде представлено проміжні результати розслідування, яке триває.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-