Лондон готується до транспортного хаосу у разі Brexit без угоди

Лондон готується до транспортного хаосу у разі Brexit без угоди

Укрінформ
Уряд Великої Британії планує використовувати автомагістраль як стоянку для вантажівок, якщо Brexit відбудеться без угоди.

Про це інформує Politico з посиланням на міністра транспорту Кріса Грейлінга.

"За твердженням міністра транспорту Великобританії, у південно-східній Англії автомагістраль переобладнують у стоянку для вантажівок на випадок виникнення хаосу у разі виходу Британії з ЄС без угоди", - йдеться у повідомленні.

Побоювання, що сценарій Brexit без угоди призведе до значних затримок вантажоперевезень через Англійський канал, викликаних необхідністю проведення митних перевірок, призвели до того, що уряд здійснив великі роботи з облаштування автомагістралей біля порту Довер у графстві Кент.

Читайте також: Brexit: Британія очікує масового виїзду банкірів з Лондона

Згідно з планом, затвердженим міністром Грейлінгом у четвер, автомагістраль M26 стане місцем відстою для сотень вантажних автомобілів, щоб дозволити транспорту вільніше рухатись іншими шляхами.

Як повідомлялося, вихід Британії з ЄС повинен відбутися у березні наступного року. До цього уряд Сполученого Королівства сподівається домовитися про майбутні стосунки країни з блоком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-