Затриманий у Німеччині болгарин зізнався у вбивстві журналістки - ЗМІ

Затриманий у Німеччині болгарин зізнався у вбивстві журналістки - ЗМІ

Укрінформ
Мати затриманого в Німеччині болгарського громадянина Северина Красимирова стверджує, що її син зізнався в тому, що вбив журналістку Вікторію Марінову. 

Про це вона повідомила кореспондентові болгарського видання nova.bg

 «Він зізнався в скоєному, говорить, що був п'яний і під впливом наркотиків після якогось дня народження і що нічого не пам'ятає. Він не така людина, почав переді мною плакати», - розповіла Красимирова. 

Вона також стверджує, що Северин - розумово відсталий, приймав якісь пігулки, але вона перестала йому їх давати. Окрім Северина, у неї ще семеро дітей.  Красимирова виявила бажання, щоб її сина судили в Німеччині і щоб там відбував і тюремне ув'язнення, оскільки, за її словами, у Болгарії вона побоюється за його життя. 

Очікується, що в четвер, 11 жовтня, суд Нижньої Саксонії винесе ухвалу відносно екстрадиції Красимирова до Болгарії. 

Напередодні правоохоронні органи Німеччини затримали підозрюваного у вбивстві болгарської журналістки Вікторії Маринової. 

Читайте також: Вбивство журналістки: у МВС Німеччині сказали, коли передадуть підозрюваного Болгарії

Як повідомляв Укрінформ, жорстоке вбивство журналістки Вікторії Марінової сталося у болгарському місті Русе. Тіло жертви було виявлене неподалік від міста, у важкодоступному місці на березі Дунаю. За словами слідчих, перед смертю журналістку звалтували й побили. 

Вікторія Марінова була директором одного з місцевих телеканалів і займалася журналістським розслідуванням корупційних схем щодо відмивання європейських фондів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-