Вбивство журналістки: у МВС Німеччині сказали, коли передадуть підозрюваного Болгарії

Вбивство журналістки: у МВС Німеччині сказали, коли передадуть підозрюваного Болгарії

Укрінформ
Німецька сторона офіційно підтвердила факт затримання на своїй території підозрюваного у вбивстві болгарської журналістки Вікторії Марінової.

Про це в середу на брифінгу сказала офіційний представник відомства МВС ФРН Елеоноре Петерманн, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В результаті скоординованої роботи болгарських поліцейських, Федерального кримінального відомства (Німеччини) і управління кримінальними справами землі Нижня Саксонія вдалося затримати», - сказала Петерманн.

Підозрюваного буде видано болгарській стороні після відповідного рішення генеральної прокуратури на підставі європейського ордера на арешт. Зараз справа знаходиться в руках чиновників Нижньої Саксонії.

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Болгарії Младен Маринов заявив, що в Німеччині затримано підозрюваного у вбивстві болгарської журналістки Вікторії Марінової громадянина Болгарії Северина Красимірова (1997 року народження).

Читайте також: У Німеччині затримали підозрюваного у вбивстві журналістки Марінової - МВС Болгарії

Жорстоке вбивство журналістки Вікторії Марінової сталося у болгарському місті Русе. Тіло жертви було виявлено недалеко від міста, у важкодоступному місці на березі Дунаю. За словами слідчих, перед смертю журналістка була зґвалтована і побита. Марінова була директором одного з місцевих телеканалів і займалася журналістськими розслідуванням корупційних схем з відмивання європейських фондів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-